Het afgelopen jaar heb ik hard gewerkt aan de opbouw van mijn bedrijf Jobsearch Fysiotherapie. Mijn doel was om een platform te creëren waar fysiotherapeuten een baan kunnen vinden die aansluit bij hun wensen en ambities. Ik ben begonnen met het ontwikkelen van een website waarop fysiotherapeuten zich konden registreren en hun cv konden uploaden. Dit was een belangrijke stap, omdat het de basis vormde voor het matchingsproces.

Daarna ben ik aan de slag gegaan met het opbouwen van een netwerk van werkgevers. Dit was een tijdrovend proces, maar uiteindelijk heb ik een groot aantal gerenommeerde werkgevers weten te interesseren voor mijn platform. Inmiddels hebben veel fysiotherapeuten zich geregistreerd en heb ik een groot aantal vacatures kunnen aanbieden. Het is mooi om te zien dat steeds meer fysiotherapeuten via mijn platform een baan hebben gevonden die bij hen past.

Er is nog veel werk te doen, maar ik ben trots op wat ik het afgelopen jaar heb bereikt. Mijn bedrijf groeit en ik kijk uit naar de toekomst, waarin ik nog meer fysiotherapeuten kan helpen met het vinden van de juiste baan.

EN WE HEBBEN NIEUWS: Aan het begin van dit nieuwe jaar breiden wij onze werkzaamheden uit met werving en selectie van fiscale medewerkers. Dit betekent dat wij op zoek zijn naar gekwalificeerde en ervaren professionals die zich willen richten op fiscale zaken binnen een bedrijf of organisatie. Wij zullen onze zoektocht voornamelijk richten op kandidaten met een fiscale opleiding en een aantal jaren ervaring in een soortgelijke rol.

Onze wervings- en selectieprocedure zal bestaan uit een aantal stappen, waaronder het screenen van cv’s, het voeren van sollicitatiegesprekken en het uitvoeren van referentie- en achtergrondchecks. Wij zullen ons best doen om de beste kandidaten te vinden voor de vacante posities.

Als je geïnteresseerd bent in een carrière in de fiscale sector, of als je op zoek bent naar een nieuwe uitdaging in de fiscale sector, neem dan gerust contact met ons op. Wij zullen je graag helpen bij het vinden van een geschikte baan in de fiscale sector.

WAAROM KIEZEN VOOR ONS?
Om zelf op zoek te gaan naar een baan, kost veel tijd. Je bent al actief in het arbeidsproces en daar ben je waarschijnlijk druk genoeg mee. Daarom kun je Jobsearch Fysiotherapie het zoekwerk voor je laten doen. Neem contact op!

Ben je werkzoekend fysiotherapeut OF fiscalist? Laten we samen kijken. We hebben heel veel vacatures voor je.

Jobsearch brengt professionals en werkgevers bij elkaar voor een duurzame match door persoonlijke benadering. Voor meer informatie, www.jobsearch.nu